חברת Tranquil PC המגיעה אלינו מבריטניה מביאה עיצובים לא שגרתיים למחשבים שולחניים – קטנים, מעוצבים ובעיקר שקטים. המוצר האחרון שלה הוא ה-MMC-12, שם לא סקסי למוצר סקסי במיוחד המיועד למחשב מדיה סנטר בסלון הבית.

זהו מחשב, כן מחשב הנראה יותר כמו נגן DVD מעוצב הזוכה לעובי של פחות מ-4 ס”מ וגימור מתכתי בצבע שחור.כדי להשתלב היטב כחלק מנגני המדיה הוא שומר על עיצוב מינימליסטי בחלקו הקדמי בו ממוקם רק כפתור ההדלקה והכונן האופטי ובחלקו האחורי נמצאים כל היציאות הסטנדרטיות.

לא רק עיצוב
אבל תתנו לעיצוב המרהיב להטעות אתכם, כי מדובר במחשב חזק יחסית עם מעבד מסדרת Sandy Bridge האחרונה. בתצורה הבסיסית שהחלה להימכר באנגליה, נקבל תמורת £649 (שהם קצת יותר מ-$1,000) את מחשב ה-MMC-12 עם מעבד Core i3 2.5GHz, זיכרון 4GB, מקום לדיסק 2.5 אינצ’ בנפח 80GB ומגוון יציאות (HDMI, eSATA, USB 3.0, USB 2.0, DVI ו-SPDIF) על מערכת ה-Windows 7 Home. בתוספת של $500 נקבל גם מעבד Core i5 2.7GHz עם זיכרון 8GB וכונן Blu-ray אך באמת שהיינו מסתפקים בדגם הראשון אלמלא הוא היה כל כך יקר.

המחשב זמין כבר עכשיו לרכישה דרך חנות הרשת של Tranquil PC ומגיע גם בתוספת של שלט מדיה סנטר המותאם לתוכנת ה-Media Center של Windows  כך שיש לכם מוצר מושלם מהקופסה. כבר אמרנו שאנחנו רוצים אחד כזה לעצמנו?

-פרסומת-
העורך הראשי ומנהל האתר. איש חומרה שנולד עם מברג ביד ומקום לכרטיס הרחבה. בעל תואר ראשון במדעי הטכנולוגיה ומעריץ מושבע של גאדג'טים מאז שהמציאו את המסך (גם לא מגע). מעביר את זמנו עם מוצר שזה עתה יצא לבין זה שייצא, חי את הרשת ואף פעם לא שוכח שטכנולוגיה טובה היא פרי מחשבתם של אנשים טובים.