במהלך דרמטי הודיעה אמש טלגרם (Telegram) על אפשרות ראשונה מסוגה ביקום יישומי התקשורת הפרטית: משתמשים יוכלו להשמיד לא רק הודעות ששלחו לאחרים אלא גם הודעות שאחרים שלחו להם. עד כה ניתן היה למחוק הודעות בשיחות באפליקציות כמו Telegram ו-Messenger, אך רק הודעות שהמשתמש עצמו שלח. מעתה ניתן יהיה למחוק את ההודעות עבור שני הצדדים.

"ההודעות תימחקנה גם אצלכם וגם אצל האדם האחר – ללא כל עקבות", נכתב בהודעה. החברה הוסיפה כי גם מגבלת הזמן למחיקת הודעות – 48 שעות – בוטלה, וניתן יהיה למחוק כל הודעה בשיחה פרטית או את השיחה כולה. לדברי החברה, המהלך נועד להעניק למשמשים שליטה טובה יותר על פרטיותם.

שינוי נוסף בגרסה החדשה של טלגרם הוא אפשרות לבטל את הקישור לפרופיל המשתמש בהודעות מועברות. המשתמשים יוכלו להיכנס להגדרות -> פרטיות ואבטחה -> הודעות מועברות, ולבחור האם הודעות ששלחו לחברים והחברים העבירו הלאה יקושרו לפרופיל שלהם או רק יציגו את השם ללא אפשרות ללחוץ עליו ולהגיע אליהם. אפשר לבחור גם אילו משתמשים כן יוכלו, או לא, להעביר הודעות של המשתמש עם קישור לחיץ לפרופיל שלו.

גם השימוש באימוג'י וסטיקרים משתדרג, ועתה בעת הקלדת המילה הראשונה בהודעה יוצגו תוצאות אימוג'י קשורים כדי לאפשר לשלוח הודעת אימוג'י במהירות, והודעות שבהן התוכן מורכב מאימוג'י בלבד יוצגו בגודל שונה, כדי לאפשר לפרטי הפרצופונים להיות ברורים יותר.