טלגרם הודיעה על עדכון לאפליקציה, הכולל מספר שיפורים משמעותיים לעבודה עם צ'אטים וקבוצות.

מהיום, בעת מחיקת צ'אט באמצעות אפשרות ניקוי ההיסטוריה שלו או מחיקה מתוך רשימת אנשי הקשר, בנוסף לחלונית לאישור המחיקה יקבלו המשתמשים 5 שניות לביטולה, כדי למנוע כל מחיקה פזיזה של היסטוריית השיחות עם חבר כלשהוא.

בנוסף, ניתן מעתה למיין את אנשי הקשר גם לפי שמם, ולא רק לפי הפעם האחרונה בה התקיימה מולם תקשורת. בממשק האפליקציה ל-iOS נמצאת האפשרות הזו בראש רשימת אנשי הקשר, וב-Android תחת כפתור בפינה העליונה של המסך, לצד כפתור החיפוש.

החברה גם עושה סדר בקבוצות, עם איחוד ה-Groups וה-Super-groups. עתה כל קבוצה יכולה להיות גלויה או חסויה ולהכיל עד 200,000 חברים (עד כה המספר המקסימלי היה 100,000). כמו כן, מנהלי קהילות יכולים עתה להגביל את הפעילויות המותרות בקבוצה ולכבות את האפשרות של משתמשים לשלוח הודעות, להעלות קבצים, להוסיף קישורים או סקרים, לנעוץ הודעות ולהזמין חברים חדשים.