חדשות טובות למי שמעוניין להסתיר תמונות בפרופיל באינסטגרם (Instagram). אמש (ג') הודיעה החברה על עדכון חדש לאפליקציה שיתוף התמונות שלה. מעכשיו ניתן להסתיר את תמונות וקטעי וידאו שהועלו בעבר לרשת, מבלי למחוק מהחשבון שלנו.

באינסטגרם הציגו את התכונה החדשה בשם "ארכיון" (Archive) בעדכון 10.21 לאפליקציה, המאפשרת "להעביר סטטוסים ששיתפנו בעבר לשטח הגלוי רק לנו", כך כתבה החברה בבלוג שלה. "הפרופיל שלכם הוא ייצוג של מי שאתם והוא מתפתח יחד איתכם לאורך הזמן" כתבה אינסטגרם. "כעת עם הארכיון, יש לכם גמישות רבה יותר לעצב את הפרופיל שלכם תוך שמירה על רגעים חשובים".

על מנת להשתמש בתכונה חדש זו, יש ללחוץ על שלוש הנקודות הנמצאים בראש כל פוסט, ולבחור את האפשרות "ארכיון". מעתה ואילך, נוכל לראות את אותם התמונות רק כאשר נלחץ על סמל הארכיון בפינה השמאלית העליונה של הפרופיל שלנו. "תמיד תוכלו להסתכל שנית באותם הפרסומים ולראות את התגובות הקודמות של חבריכם".

התמונות שהוכנסו לארכיון לא יהיו חייבות להישאר שם לנצח. במידה ונתחרט ונרצה להחזיר חלק מהתמונות או את כולן, נוכל לעשות זאת על ידי כניסה לפוסטים הישנים בארכיון, ללחוץ על "הצג בפרופיל" והתמונה או הווידאו יחזרו להופיע במקום המקורי שלהם יחד עם כל התגובות.

העדכון כבר זמין למכשירי אנדרואיד (Android) או iOS.

 

 

שתף:
-פרסומת-