וואטסאפ (WhatsApp) החלה להקפיץ בסוף השבוע את הסכם השימוש החדש שלה למשתמשים המאפשר לה לחלוק את מספר הטלפון שלנו עם חברת האם – פייסבוק (Facebook). אם אישרתם בטעות או לא, יש דרך לחזור אחורה.

כחלק מהסכם השימוש החדש, ווטאסאפ תחלוק רק את המספר עם פייסבוק ולא יותר מכך, זאת לדבריה. הסיבה לכך הוא כי פייסבוק מעוניינת להציג עבורנו פרסומות בצורה טובה וממוקדת יותר, למנוע הודעות זבל היכולות להגיע לנו דרך וואטסאפ וגם להשתמש בעתיד לצורך משלוח הודעות מידיות על ידי חברות מסחריות.

למרבה המזל, וואטסאפ מאפשרת לא לשתף את מספר הטלפון ואת זה ניתן אף לעשות בקלות יתרה, גם אם לחצתם כבר על האישור שאתם מסכימים לתנאי השימוש החדשים.

Image result for whatsapp facebook phone

לפני האישור

תנאי השימוש החדשים מגיעים בגרסת הוואטסאפ האחרונה שבחנויות האפליקציות. בפעם הראשונה כשתפתחו את האפליקציה היא תציג לכם את התנאים החדשים. שם אל תלחצו כי אתם מסכימים (מסכים/Agree) מייד. אלא, בחלק התחתון ישנו חץ קטן, לחצו עליו ושם תמצאו את הסימון המאשר לוואטסאפ לשתף את מספר הטלפון. לחצו על הסרת הסימון והסכימו לתנאים.

כבר אישרתם?

אפשרות נוספת היא לאחר אישור ההסכם. זאת אם בטעות כבר אישרתם את הסכם השימוש יש דרך לבטל זאת. היכנסו להגדרות ווטאסאפ ומשם לחשבון (Account). בסוף תמצאו שורה חדשה הנקראת שיתוף החשבון שלי(Share my account info) ושם יש להסיר את הסימון.

התמונה באדיבות Shutterstock

שתף:
-פרסומת-
אוהב גאדג'טים, אוהב טלפונים, אוהב טכנולוגיה, אבל הכי אוהב את החתול שלו שלא ממש אוהב אותו.
  • ✡ Netanel ✡

    כבר אישרתי שאני לא מסכים לאשר

    • עזרא

      חחחח