אחד הדברים היותר מרגיזים שבוודאי נתקלו משתמשי הענן של גוגל, הגוגל דרייב (Google Drive), הוא העובדה שלא ניתן לבחור אלו תיקיות לסנכרן לענן ואלו לא. כלומר, ברגע שבחרתם את תיקיית ה"מוזיקה" או ה"תמונות", למשל – כל התיקיות שבתוכן סונכרנו באופן אוטומטי ללא שליטה. כעת החליטה גוגל לשים לזה סוף.

משתמשי הגרסה השולחנית בחלונות או במק יוכלו מעתה לבחור את התיקיות המשנה שהם רוצים לסנכרן לענן. ריבוע קטן עם וי יופיע מעתה ליד כל תיקיה, וניתן יהיה לסמן אם היא תצטרף לסנכרון או לא. כתוצאה מכך יוכלו משתמשים לחסוך מקום בענן ולהשאיר קבצים מסוימים במחשב שלהם בלבד.

בנוסף הציגה גוגל שיפצור קטן נוסף – מעתה, אם מוחקים תיקיה שיש בה קבצים משותפים, תשוגר למשתמש אזהרה שתזכיר לו כי שאר המשתמשים לא יוכלו יותר לגשת לקובץ, ותאפשר לו לבטל את הפעולה אם הוא מתחרט.

שתף:
-פרסומת-
מאמין שכל מי שרוצה לדעת עליו משהו כבר גיגל אותו מזמן, זו בכל זאת המאה ה-21. אגב, הוא לא הרופא ולא קשור לשלמה.